UAB organises AI concert as part of Innovation Week

The University's Auditorium will host on 19 October at 5:00 p.m. a staged concert called "Bach to the Moon", which combines the talent of the UAB Choir with the ia_muso system created by Matthew Yee-King from Goldsmiths, University of London.

Música i IA

El concert es basa en la idea fictícia del naixement d'un ésser amb intel·ligència artificial que es comunica a través del so. Per a la interpretació, comptarà amb Carles Marigó, pianista i creador, Eloi Isern, músic, compositor i live coder, i el cor de cambra de la UAB, dirigit per Poire Vallvé.

L'obra posarà punt final a la jornada dedicada a la creativitat musical i intel·ligència artificial que es fa a la Facultat de Filosofia i Lletres durant tot el dia 19 d'octubre, en el marc de la Setmana de la Innovació. Aquesta jornada inclou tallers sobre la composició d'obres artístiques, com ara una òpera o una peça de videoart, que es duran a terme pel matí a la sala Tarodequinze, i una taula rodona que es farà a la sala de revistes per la tarda, amb artistes, tecnòlegs i sociòlegs per parlar de l'aplicació de la intel·ligència artificial a la música, els avantatges i inconvenients. Totes les activitats compten amb investigadores i investigadors de diferents departaments de la Universitat.

Programa de la Jornada

/UAB Public Release. This material from the originating organization/author(s) might be of the point-in-time nature, and edited for clarity, style and length. Mirage.News does not take institutional positions or sides, and all views, positions, and conclusions expressed herein are solely those of the author(s).View in full here.